Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Canazei: Ένα παραμυθένιο ιταλικό χωριό

Canazei: Ένα παραμυθένιο ιταλικό χωριό
Η βόρεια Ιταλία μπορεί να υπερηφανεύεται για ορισμένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά, τα οποία βρίσκονται καλά κρυμμένα στους Δολομίτες. Ένα από αυτά είναι και το διάσημο Canazei, πρωτίστως στους λάτρεις των χειμερινών διακοπών και του σκι. Ιδιαίτερα φιλόξενος τόπος και από τους πιο γραφικούς της περιοχής, το χωριό αυτό διαθέτει υπέροχα φυσικά τοπία, παραδοσιακά σπίτια και κατοίκους που φημίζονται για τη φιλοξενία τους.

perierga.gr - Canazei: Ένα "κουκλίστικο" ιταλικό χωριό!
Στα must του μπορούμε να προσθέσουμε την υπέροχη τοπική κουζίνα αλλά και τα άριστης ποιότητας κρασιά. Πλήθος επισκεπτών επιλέγουν το Canazei τους χειμερινούς μήνες απολαμβάνοντας σκι στις πολλές πίστες και στο άριστα εξοπλισμένο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Όσο για τα τοπία; Οι χιονισμένες βουνοκορφές αλλά και τα κατάλευκα σπιτάκι συμπληρώνουν ένα από τα ωραιότερα χειμερινά σκηνικά σε αυτό το ιταλικό ορεινο χωριουδάκι.
perierga.gr - Canazei: Ένα "κουκλίστικο" ιταλικό χωριό! perierga.gr - Canazei: Ένα "κουκλίστικο" ιταλικό χωριό! perierga.gr - Canazei: Ένα "κουκλίστικο" ιταλικό χωριό! perierga.gr - Canazei: Ένα "κουκλίστικο" ιταλικό χωριό! perierga.gr - Canazei: Ένα "κουκλίστικο" ιταλικό χωριό! perierga.gr - Canazei: Ένα "κουκλίστικο" ιταλικό χωριό! perierga.gr - Canazei: Ένα "κουκλίστικο" ιταλικό χωριό!
 http://enallaktikidrasi.com/2013/11/canazei-ena-paramythenio-italiko-xorio/#ixzz3owRlWnxv
2.7.2013 | 08:54 33 πορτραίτα μεταναστών την ημέρα που έφτασαν στο Έλις Άιλαντ Ανάμεσά τους και Έλληνες. Φωτογραφίες από την ψηφιακή συλλογή της δημόσιας βιβλιοθήκης της Νέας Υόρκης ΣΧΟΛΙΑ (21) 3184 Δείτε το slideshow 33 Φωτογραφίες Γερμανός λαθρεπιβάτης Γερμανός λαθρεπιβάτης Ελληνορθόδοξος ιερέας Ελληνορθόδοξος ιερέας Βαυαρός Βαυαρός Δύο Ρουμάνες Δύο Ρουμάνες Ένας άντρας του οποίου η καταγωγή δεν προσδιοριζόταν, Ρώσος πιθανότατα Ένας άντρας του οποίου η καταγωγή δεν προσδιοριζόταν, Ρώσος πιθανότατα Μία γυναίκα από την Γουαδελούπη Μία γυναίκα από την Γουαδελούπη Τρία παιδιά από την Σκωτία Τρία παιδιά από την Σκωτία Μία Ολλανδέζα Μία Ολλανδέζα Ένας Δανός Ένας Δανός Τρεις Κοζάκοι Τρεις Κοζάκοι Μία Ρωσίδα Μία Ρωσίδα Μία Σλοβάκα με το παιδί της Μία Σλοβάκα με το παιδί της Άλλος ένας άντρας με απροσδιόριστη καταγωγή, πιθανότατα Ρώσος Άλλος ένας άντρας με απροσδιόριστη καταγωγή, πιθανότατα Ρώσος Ένας Ρουμάνος Ένας Ρουμάνος Ρουμάνοι Ρουμάνοι Αλβανός στρατιώτης Αλβανός στρατιώτης Μία Ελληνίδα Μία Ελληνίδα Ένας Έλληνας Ένας Έλληνας Μία Ιταλίδα Μία Ιταλίδα Ένας Αλγερινός Ένας Αλγερινός Ένα παιδί από την Ινδία Ένα παιδί από την Ινδία Τρεις γυναίκες από την Γουαδελούπη Τρεις γυναίκες από την Γουαδελούπη Μία οικογένεια από την Ρουμανία Μία οικογένεια από την Ρουμανία Τρεις γυναίκες από την Ολλανδία Τρεις γυναίκες από την Ολλανδία Δύο αυλητές Δύο αυλητές Μία γυναίκα από την Ιταλία Μία γυναίκα από την Ιταλία Ένας άνδρας από την Τουρκία Ένας άνδρας από την Τουρκία Ένας Αλγερινός Ένας Αλγερινός Δύο παιδιά, πιθανότατα από την Σουηδία ή την Φινλανδία Δύο παιδιά, πιθανότατα από την Σουηδία ή την Φινλανδία Ρουμάνος βοσκός Ρουμάνος βοσκός Ηλικιωμένη από την Τσεχοσλοβακία Ηλικιωμένη από την Τσεχοσλοβακία Εβραίος μετανάστης Εβραίος μετανάστης Ένας Βαυαρός Ένας Βαυαρός Πηγή: www.lifo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!