H Ρωσία έπληξε από θαλάσσης με καταιγίδα πυραύλων Κρουζ την Ράκα την « πρωτεύουσα » των αποκεφαλισμών


Σήμερα Τρίτη πρωί η Ρωσία έπληξε με πυραύλους  που εκτοξεύθηκαν από πλοία της που σταθμεύουν στη Μεσόγειο το προπύργιο του αποκεφαλισμού την ψευδοπρωτεύουσα της Daesh την πόλη Rakka, σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται αμερικανό αξιωματούχο.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με το ρωσικό Υπ.Άμυνας από τη βάση της Λαττάκεια τα ρωσικά μαχητικά εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές στη Rakka,Η Μόσχα επέφερε σημαντικό αριθμό χτυπημάτων επί συριακού εδάφους χρησιμοποιώντας πυραύλους κρουζ που προήλθαν από τη θάλασσα και βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς γνωστοποιεί στο Reuters μια πηγή από το εσωτερικό της αμερικανικής κυβέρνησης. Πρόσθεσε ότι η Ρωσία προειδοποίησε την Washington για τα χτυπήματα που είναι συμβατά με την διακρατική συμφωνία για την αενέρια ασφάλεια στη Συρία.
Πρόκειται για τη β φορά που η Ρωσία πλήτει την Daesh από θαλάσσης . Η α επίθεση τέτοιου είδους πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη από πλοί που ήταν στην Κασπία Θάλασσα και στέοχευσαν πολλές θέσεις των τρομοκρατών στη Συρία.Σύμφωνα με τα δεδομένα του Κρεμλίνου από την αρχή της ρωσικής επιχείρησης κατά των τρομοκρατών στη Συρία επλήγησαν 2000 στόχοι. 17 .11. 2015 rt
Η Ρωσία επίσης για πρώτη φορά χρησιμοποίησε Tupolev Tu-160.
dimpenews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!