Σάλος στη Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον έσπασε παράδοση 115 χρόνων [εικόνες]


Σάλος στη Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον έσπασε παράδοση 115 χρόνων [εικόνες]
Δεν σταματά να δίνει αφορμές για κράξιμο το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Κέιτ Μίντλετον να δεχθεί τα πυρά, καθώς αποφάσισε να σπάσει παράδοση 115 χρόνων. 
Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν παραβρέθηκε στην παρουσίαση των Ιρλανδών Φρουρών στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου, καθώς θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι της, το παλάτι Ανμερ Χολ στο Νόρφολκ για να δει τα παιδιά της καθώς ήταν για αρκετές ημέρες μακριά τους, στο Λονδίνο, λόγω άλλων υποχρεώσεων. 
Τα σχόλια στα social media καυστικά. «Είχε πάει τα 4 προηγούμενα χρόνια και ίσως φέτος χρειαζόταν να ξεκουραστεί», «είμαι απογοητευμένος, αν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αρχίζουν να σπάνε παραδόσεις τότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι οι κατάλληλοι». 

Από το 1901, η βασίλισσα Αλεξάνδρα τότε, ξεκίνησε η περίφημη αυτή παράδοση που θέλει μια γυναίκα της βασιλικής οικογένειας να μοιράζει στο Χάνσλοου, τη βάση του Τάγματος Πεζικού, μπουκετάκια με τριφύλλι στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου.
Η Κέιτ ανέλαβε αυτό το ρόλο το 2012 και μέχρι και πέρυσι, ούσα μάλιστα οκτώ μηνών έγκυος, την εκπλήρωνε κανονικά. Ωστόσο, φέτος,θεώρησε ότι είναι καλό να σπάσει αυτή την παράδοση των 115 χρόνων. 
Το Κένσιγκτον έσπευσε να δικαιολογήσει τη δούκισσα λέγοντας ότι θα παρευρεθεί αντί αυτής ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ότι η Μίντλετον θα κάνει τη... δουλειά της τα επόμενα χρόνια. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να ηρεμήσει τους οργισμένους Βρετανούς. 

Στην γιορτή το 2015

Και το 2014

Το 2013

Το 2012... 

Το 2011

Το 2014

Η βασιλομήτωρ παλαιότερα όταν είχε το ρόλο που έχει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον

Μετά τη βασιλομήτωρ το ρόλο ανέλαβε η πριγκίπισσα Αννα η οποία παρέδωσε τη... θέση το 2012 στην Κέιτ Μίντλετον

Η βασιλομήτωρ το 1997

Η βασιλομήτωρ το 1969

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!