Νέα πρόκληση της Τουρκιάς - Τουρκική κανονιοφόρος στις Οινούσσες


Νέα πρόκληση της Τουρκιάς -  Τουρκική κανονιοφόρος στις Οινούσσες
Μετά τις υπερπτήσεις, οι Τούρκοι άρχισαν και τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων στις Οινούσσες. Τουρκική κανονιοφόρος από το πρωί μέχρι το απόγευμα μπαινόβγαινε στα χωρικά μας ύδατα, την ώρα που στη Λέσβο γινόταν η ιστορική συνάντηση του Πάτα με τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.

Αν και δεν πλησίασε την περιοχή της Λέσβου, η τουρκική κανονιοφόρος φρόντισε όλο το πρωί να μπαινοβγαίνει στα χωρικά μας ύδατα, στην θαλάσσια περιοχή που βρίσκονται οι Οινούσσες. Το περιπολικό "Κελευστής Στάμου" του Πολεμικού Ναυτικού βρισκόταν στην περιοχή και ειδοποιούσε την τουρκική κανονιοφόρο ότι παραβιάζει τα χωρικά μας ύδατα, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι ικανό να την σταματήσει.
Είναι προφανές ότι η Τουρκία έχει βάλει στόχο τις Οινούσσες και δεν πρόκειται οι προκλήσεις να σταματήσουν εδώ. Μάλιστα, φαίνετια ότι επιμένει, θέλοντας να δείξει στα πλοία οτυ ΝΑΤΟ που βρίσκονται στην περιοχή ότι στην ουσία πρόκειται για δικό της χώρο και αναπτύσσει τις δραστηριότητές της παρά τα ελληνικά διαβήματα.

onalert

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!