Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκατοντάδες πιλότοι στη φυλακή – Εξολόθρευσε την THK ο Ρ.Τ.Ερντογάν – Δείτε πως γλίτωσε την δολοφονία (εικόνες-βίντεο)



Πολύ τυχερός ήταν ο Ρ.Τ.Ερντογάν. Νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει την επιδρομή των πραξικοπηματιών σε ξενοδοχέιο...
tourkos pilotos

Δημοσίευση

Πολύ τυχερός ήταν ο Ρ.Τ.Ερντογάν. Νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει την επιδρομή των πραξικοπηματιών σε ξενοδοχέιο που διέμενε στον Μαρμαρά. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν στο σημείο.
Φαίνεται ότι ο Ερντογάν είχε πληροφόρηση και κινήθηκε γρήγορα για να γλιτώσει.
Και πλέον τώρα ξεσπάει στην τουρκική Αεροπορία την οποία έχει ξεκληρίσει.
Σ εξέλιξη βρίσκεται και νέα επιχείρηση στην τρίτη αεροπορική βάση στη Konya.
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες με τους Τούρκους πιλότους που είχαν επιφορτισθεί με τον βομβαρδισμό της κατοικίας και του παλατιού.

Φρικτά βασανιστήρια υπέστη ο πρώην Αρχηγός της Αεροπορίας της Τουρκίας και μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Στρατού, στρατηγός Ακίν Οζτούρκ, μετά την σύλληψή του.
Στο βίντεο που ακολουθεί και που τραβήχτηκε στα κεντρικά γραφεία του αστυνομικού τμήματος της Άγκυρας και μεταδόθηκε από το πρακτορείο Anadolu, φαίνεται καθαρά ότι ο πρώην Αρχηγός της τουρκικής Αεροπορίας, Οζτούρκ, μαζί με άλλους πραξικοπηματίες, φέρει εμφανή τα σημάδια του βασανισμού του και έναν επίδεσμο να καλύπτει το ένα του αυτί.
Πηγές από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ακίν Οζτούρκ είναι ο ηγέτης των πραξικοπηματιών, ενώ όπως μεταδίδεται από το Anadolu, 37 αξιωματικοί της στρατοχωροφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας πιθανότατα επίσης βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!