Δικό τους… Επιμελητήριο φτιάχνουν οι μουσουλμάνοι στη Θράκη


Αποκλειστικό: Δικό τους… Επιμελητήριο φτιάχνουν οι μουσουλμάνοι στη Θράκη
Κατέθεσαν αίτημα δημιουργίας συλλόγου μουσουλμάνων επαγγελματιών με στόχο να κατέβουν με ανεξάρτητο συνδυασμό στις εκλογές του Επιμελητηρίου – Επιχειρούν να ελέγξουν την εμπορική αγορά και την πρόσβαση στη δημόσια διοίκηση - Η Θράκη χάνεται και η κυβέρνηση πάει… διακοπές
Σκηνικό έντασης και υπονόμευσης της ειρηνικής συμβίωσης στη Θράκη επιχειρεί να στήσει η μουσουλμανική μειονότητα, με την ανοχή φυσικά του ελληνικού Κράτους.
Με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη, οι μουσουλμάνοι επιχειρούν να ελέγξουν τα πάντα και να εξυπηρετήσουν τους «ύποπτους» σκοπούς της Τουρκίας.

Η μουσουλμανική μειονότητα είναι πανίσχυρη πλέον στο νομό Ροδόπης ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις εκπρόσωποι στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι και οι τρεις μουσουλμάνοι (Μουσταφά Μουσταφά και Καρά Γιουσούφ Αϊχάν από τον ΣΥΡΙΖΑ και Αχμέτ Ιλχάν από το Ποτάμι).
Επιχείρηση ελέγχου της αγοράς
Με συντονισμένες πλέον κινήσεις, η μουσουλμανική μειονότητα προσπαθεί να ελέγξει και την εμπορική αγορά και την πρόσβαση στη δημόσια διοίκηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι μουσουλμάνοι επιχειρούν να ιδρύσουν σύλλογο επαγγελματιών Θράκης στον οποίο προφανώς θα μετέχουν μόνο μουσουλμάνοι.
Ήδη έχουν καταθέσει αίτημα στο Πρωτοδικείο της Κομοτηνής και αναμένουν έγκριση, ενώ σημειώνεται ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει την απαγόρευση ιδρύσεως συλλόγων από οποιονδήποτε και κατ’ επέκταση από μουσουλμάνους.
Υπάρχουν εξάλλου σύλλογοι στη Θράκη που έχουν ιδρύσει οι μουσουλμάνοι, όπως ο κυνηγετικός σύλλογος μουσουλμάνων και ο σύλλογος μελισσοκόμων Θράκης.
Πού στοχεύουν όμως και τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτή η κίνηση;
Με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου, επιχειρείται η χειραγώγηση των επαγγελματιών της μειονότητας. Ο νέος σύλλογος, εφόσον συσταθεί και επισήμως, θα κατέβει στις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου με ανεξάρτητο συνδυασμό στοχεύοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερες έδρες.
Είναι προφανές λοιπόν ότι οι μουσουλμάνοι επιχειρούν να ελέγξουν τη δημόσια διοίκηση. Αναμφισβήτητα θα πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για τη Θράκη και για την Ελλάδα γενικότερα ο έλεγχος του Επιμελητηρίου από τη μουσουλμανική μειονότητα.
Με μήνυμά του στο Twitter o πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητά την παρέμβαση της κυβέρνησης: «Στη Θράκη ακραίοι τουρκοκίνητοι κύκλοι επιχειρούν τη δημιουργία δομών παράλληλης εκπροσώπησης με στόχο τη ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ. Αθήνα! Πότε θα ξυπνήσεις;», έγραψε ο κ. Στυλιανίδης εκφράζοντας την ανησυχία του για τις κινήσεις της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.
Ποια είναι λοιπόν η θέση της κυβέρνησης για αυτές τις πρωτοβουλίες των μουσουλμάνων;
Τι έχει να πει ο υφυπουργός Επικρατείας κ. Κουίκ που προεκλογικά κατήγγειλε την αντεθνική δράση μουσουλμάνων στη Θράκη;
Ποια η θέση του υπουργού Άμυνας και κυβερνητικού εταίρου κ. Πάνου Καμμένου που προεκλογικά έβαζε στην κορυφή της ατζέντας τα εθνικά θέματα;
Γνωρίζει για αυτές τις ενέργειες το υπουργείο Εξωτερικών και ο κ. Κοτζιάς ή πέφτει μακριά η Θράκη και δεν μας αφορά;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!