Ελλάδα, ο παράδεισος των170 ΜΚΟ «αλληλέγγυων» ..!!

Ελλάδα, ο παράδεισος των «αλληλέγγυων» ΜΚΟ! Ένα δισ. ευρώ έχουν φάει μέχρι τώρα, μαρτύρησε ο επίτροπος Αβραμόπουλος
Συνέντευξη στο CNN , σχετικά με τις επιπτώσεις της λεγόμενης «προσφυγικής» κρίσης στην Ευρώπη, έδωσε ο Επίτροπος για τη Μετανάστευση, την Ασφάλεια και την Ιθαγένεια Δ. Αβραμόπουλος
Ο γνωστος  για  το  υφος  του, αφού είπε τα τετριμμένα περί «αλληλεγγύης» («Οι Έλληνες επέδειξαν υψηλό φρόνημα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες»), μαρτύρησε το μεγάλο μυστικό!
Πόσα έχουν φάει μέχρι τώρα οι  170 ΜΚΟ στην Ελλάδα  από το υστέρημα των Ευρωπαίων πολιτών, για να δείξουν την «αλληλεγγύη» τους στα «προσφυγάκια»:

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει διαθέσει προς την Ελλάδα χρηματοδοτική στήριξη που προσεγγίζει το ένα δισ. ευρώ, ενώ διαρκώς αυξάνεται η παρεχόμενη βοήθεια σε εξειδικευμένο προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές». Ένα δισ. ευρώ, λοιπόν, πάει η «αλληλεγγύη»!
Παράδεισος των «αλληλέγγυων» ΜΚΟ η Ελλάδα
Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 170 (!!!) είναι οι ελληνικές και ξένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) που πραγματοποίησαν «δράσεις» στην Ελλάδα, από την εποχή της έξαρσης της λεγόμενης «προσφυγικής» κρίσης μέχρι σήμερα, σύμφωνα με καταγραφή που πραγματοποίησε το υπουργείο μετανάστευσης.
Μάλιστα, προ ημερών δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση του αναπληρωτή υπουργού μετανάστευσης Μουζάλα, για τη σύσταση του Εθνικού Μητρώου ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται σε «θέματα διεθνούς προστασίας, μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης».
Ωστόσο, πουθενά δεν θα βρείτε γραμμένα τα τεράστια ποσά που έχουν ξεκοκαλίσει οι ΜΚΟ, για να είναι «αλληλέγγυες».                                                                                                             πηγες,ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΥΠΟΣ,Εθνικισμός.net www.bankingnews.gr,

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!