«Επίκειται σαουδαραβική στρατιωτική εισβολή στο Κατάρ» λένε ρωσικές πηγές





«Κινήσεις μονάδων του σαουδαραβικού Στρατού καταγράφονται στα σύνορα με το Κατάρ», αναφέρουν ρωσικές πηγές. 
Μάλιστα το Sputnik αναφέρει ότι αν γίνει μια τέτοια επίθεση πιθανότατα να υποστηριχθεί από την Αίγυπτο, τα Αραβικά Εμιράτα και το Βασίλειο του Μπαχρέιν. Οι ηγέτες της Σ.Αραβίας, είναι αποφασισμένοι να "τελειώσουν" το Κατάρ και να το φέρουν στην κατάσταση του δορυφόρου ώστε να μην ασκεί τη δική του πολιτική παίζοντας "μπάλα" με το Ιράν. Αλλωστε όλα γίνονται για το Ιράν και κατά του Ιράν...
“Πιθανολογώ πως επίκειται εισβολή στο Κατάρ. Έχω λάβει εκθέσεις που μιλούν για κίνηση σαουδαραβικών στρατευμάτων κοντά στα σύνορα με το Κατάρ”.“Δείτε τη συχνότητα των βομβαρδισμών στην Υεμένη. Αν οι Σαουδάραβες σταματήσουν να βομβαρδίζουν με την ίδια σφοδρότητα την Υεμέμη, αυτό θα είναι σημάδι πως προετοιμάζονται για μια ξαφνική κίνηση εναντίον του Κατάρ” σημειώνει ο ιδρυτής και επικεφαλής του Ινστιτούτου για τις Σχέσεις στον Περσικό Κόλπο, καθηγητής Αλί αλ Άχμεντ στο Sputnik.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και υπουργός Εξωτερικών του, Ρεξ Τίλερσον, ο οποίος έχει στενές σχέσεις με την βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας κατά την 15ετή του θητεία ως CEO του πετρελαϊκού κολοσσού Exxon, θα υποστηρίξουν μια σαουδαραβική εισβολή στο Κατάρ, δηλώνει ο Αλ Άχμεντ. 
 “Ο Τραμπ έχει ήδη δηλώσει στους Σαουδάραβες ότι δεν θα είχε κάποια ένσταση για μια εισβολή” λέει ο ίδιος και προσθέτει
“Οι Σαουδάραβες έχουν δύο στόχους: Πρώτον, να επιβάλλουν στο Κατάρ μια σχέση υποταγής που θα μπορούσε να συγκριθεί με σκλαβιά. Δεν πρόκειται να δεχθούν ημίμετρα. Δεύτερον, οι Σαουδάραβες εποφθαλμιούν τα τεράστια αποθέματα ρευστού του Κατάρ. Τα θέλουν!”

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!