Όλες οι φορές που οι Αμερικανοί είδαν UFO από το 1925 μέχρι σήμερα

Σχεδόν 100 χρόνια "θεάσεων" αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων από Αμερικανούς πολίτες σε ένα Infographic
Οι λάτρεις της "παρατήρησης" των UFO, τρελαίνονται για τη Δυτική Ακτή.
AdTech Ad

Στο Yavapai County της Arizona, τα τελευταία 90 χρόνια 300 διαφορετικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει στις αρχές ότι έχουν δει με τα μάτια τους, κάποιο αντικείμενο αγνώστου προελεύσεως στον ουρανό.
Στην Ανατολική Ακτή και συγκεκριμένα στο Horry County στη Νότια Καρολίνα, μέσα στην ίδια χρονική περίοδο έχουν καταγραφεί 400 θεάσεις UFO.

Η συντριπτική πλειοψηφία θεάσεων έχει καταγραφεί μέσα στο χρονικό διάστημα 21.00 με 22.00 το βράδυ, με τις φερόμενες ως "εμφανίσεις" να απεικονίζονται σαν "περίεργα φώτα και σχήματα" στα σύννεφα.
Σε ό,τι αφορά τις εποχές του χρόνου, τα περισσότερα UFO έχουν κάνει την "εμφάνιση" τους σε εκείνους που ισχυρίζονται πως τα είδαν την περίοδο του καλοκαιριού, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Τα περισσότερα ιπτάμενα αντικείμενα έχουν περιγραφτεί ως παράξενα "φώτα", ή ως μεγάλα τρίγωνα ή κύκλοι και κινούνται με ασυνήθιστο τρόπο στον ουρανό. Κοινό χαρακτηριστικό που αναφέρεται, η γρήγορη και απρόσμενη εμφάνιση, αλλά και εξαφάνιση τους στο οπτικό πεδίο του "αυτόπτη μάρτυρα".
Κατά μέσο όρο πάντως καταγράφονται 134 θεάσεις UFO σε 74.588 κατοίκους, βάσει των επίσημων στοιχείων που συγκεντρώνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Για την ιστορία πρώτη θέαση UFO στις Ηνωμένες Πολιτείες που πήρε διαστάσεις στις εφημερίδες συνέβη τον Ιούνιο του 1947, όταν ο Kenneth Arnold, πωλητής που οδηγούσε το δικό του αεροπλάνο, είδε εννέα αντικείμενα που έμοιαζαν με δίσκους να πετούν κοντά στο βουνό Rainier στην πολιτεία  Washington. Τέτοιου τύπου μαρτυρίες πάντως, έχουν καταγράψει οι αρχές στα αρχεία τους από πολύ νωρίτερα.
Μέσα στα 60 χρόνια που ακολούθησαν τα UFO και οι ιπτάμενοι δίσκοι αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για πληθώρα ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, βιβλίων και κόμικς. Σε αυτούς αποδόθηκαν οι μυστηριώδεις κύκλοι που εμφανίζονται σε χωράφια, περίεργοι ακρωτηριασμοί ζώων, ανεξήγητες εξαφανίσεις προσώπων, ενώ επίσης οδήγησαν στην δημιουργία θρησκειών και αιρέσεων. Θεωρίες συνωμοσίας με τις κυβερνήσεις να κρύβουν την αλήθεια για τους ιπτάμενους δίσκους και την ύπαρξη εξωγήινων όντων, αριθμούν χιλιάδες οπαδούς, ενώ αμέτρητες επιτροπές, πραγματικές ή μη, έχουν συγκροτήθηκαν για να διερευνήσουν την ύπαρξή τους.
Το 1969, η έρευνα για τα ΑΤΙΑ του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, υπό την καθοδήγηση του Δρ. Έντουαρντ Ούερ Κόντον, δημοσίευσε τα ευρήματά της πάνω στην διετή μελέτη των αρχείων για τα ΑΤΙΑ που είχε συλλέξει η αεροπορία των ΗΠΑ στην Μπλε Βίβλο. Το αποτέλεσμα της έρευνας συμπερασματικά καταλήγει ότι η μελέτη των ΑΤΙΑ δεν είναι επιστημονικά χρήσιμη και η έρευνα Μπλε Βίβλος τερματίστηκε.
Ο αστρονόμος Άλεν Χάινεκ, σύμβουλος στην μελέτη, απογοητευμένος από τα αποτελέσματα της μελέτης, δημιούργησε το Κέντρο Μελετών ΑΤΙΑ το 1974 για να συνεχίσει τις μελέτες του.
Στο site ufosightingsdaily καταγράφονται αναλυτικά καθημερινές μαρτυρίες "στενών επαφών τρίτου τύπου", για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τους ισχυρισμούς των οπαδών των ΑΤΙΑ.
Πηγή Infographic: IDVsolutions.comdailyinfographic,http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!